Waarom Bootcamp?

Wil je kracht, conditie en souplesse opbouwen? Dan is bootcamp iets voor jou! Het is een full body trainingsmethode uit het Amerikaanse leger. De Trainingen vinden in de natuur plaats. Bij bootcap word je contact uitgedaagd. Je traint in een team, maar wel op je eigen tempo en gericht op wat jij kan! Er wordt getraind met het eigen lichaam en de materialen die in de natuur te vinden zijn. Elke training duurt een uur. Na een warming-up, doe we effectieve full body intervaloefeningen. We sluiten af met een cooling down.

De training wordt verzorgd door een ervaren trainer die gespecialiseerd is in prestatieverhoging en effectieve trainingen die tot snelle resultaten leiden. Ook voor voedingsadviezen kun je bij de trainer terecht.
Kortom, of je nu een startende sporter of gevorderde sporter bent, je kunt bij ons altijd terecht. Uiteraard wil je niet naar een benauwde sportschool, maar lekker trainen in de frisse buitenlucht!

Persoonlijke aandacht

ieder beweegt en sport op zijn / haar eigen manier. Wij vinden het belangrijk dat de instructeur binnen de groep aandacht heeft voor het individu.
Je krijgt een workout die op jouw lijf geschreven is, op je eigen niveau met je eigen persoonlijke doel.

Geschikt / Ongeschikt?

Omdat onze instructeurs persoonlijke aandacht geven, zijn de workouts geschikt voor iedereen, of je nu start met sporten of al ver gevorderd bent. Wanneer je nĂș wilt beginnen, dan kan dat. Je hoeft geen conditie op te bouwen om te starten.

FUN!

Het trainen in groepsverband geeft een sociale stimulans om te gaan trainen en vooral plezier staat bij ons voorop! Plezier in wat je doet, is zeer belangrijk bij een goede workout.
Ook worden er vanuit de groepen etentjes of andere leuke activiteiten georganiseerd!

Image background

Start your

Workout today

Play Now
Loading...

Our history

Een bedrijf starten vraagt goede voorbereidingen. In de winter van 2012 veel onderzoek gedaan en mensen gesproken, om te kijken wat we zouden willen en vooral hoe. Bedrijfsnaam werd bedacht, logo en website werd ontwikkeld en in het voorjaar konden we van start met verschillende TRY OUT sessies. Ook konden we verenigingen en bedrijven laten kennismaken met onze vorm van Bootcamp.
2012 stond voor ons in het teken van veel ervaringen en kennis op doen.

Our history

Na kennis en ervaring in 2012, gaan we dit in 2013 los. We starten op de locaties Drachten en Groningen! Een jaar waarin we hard groeien en onze eerste instructeurs voor ons komen werken. Workouts op niveau's als basic | fit | pro } gooien we er al snel uit en we gaan meer individueel kijken in groepsverband.
Op locaties als o.a. Hoogeveen, Burgum, Veendam worden Try Out sessies gegeven en bedrijvenbootcamp in Groningen gaat van start!

en tja ... sommige leden moesten even aan het idee wennen, maar ook in de winter gaan wij door! Er worden zelfs drukbezochte extra workouts gepland om de spieren ook warm te houden in de winter.

Our history

We groeien als bedrijf gestaag door en in de zomer gaan we met de leden naar Schiermonnikoog voor een hele dag workouts en healthy food!
Na de vakantieperiode komt locatie Zoutkamp erbij. 3 locaties, meer workouts en nog meer instructeurs aan het werk voor Buitengewoon Bootcamp. Ons team wordt steeds groter en sterker.
Leden worden enthousiast en we kunnen nog maar 1 ding doen, meer workouts in de week!

Our history

2015 gaan we van start met een nieuwe traditie; de NieuwjaarsBootcamp! Voor alle (niet)-leden een goede en sportieve start van het jaar.
Ook worden leden steeds fanatieker op sociaal gebied. Er gaat een heuse Bowling Beker in omloop en vele etentjes volgen op de verschillende locaties. Er worden samenwerkingen gestart met bedrijven voor o.a. meer fitheid in bedrijven te promoten.

4 mei in stilte, doen we ook tijdens de workout. 2 minuten stil zijn in plank.

We roeien niet meer in gewicht, maar wel in leden! Drachten groeit uit zijn voegen, waardoor we ook in Ureterp starten. Ook Groningen heeft meer ruimte nodig en kunnen we starten met 3x in de week een workout. En komt locatie Leek erbij.

Our history

Tradities worden in ere gehouden met de NieuwjaarBootcamp, Schiermonnikoog dag en bowling uitjes. De Schiermonnikoogdag dit jaar zelfs met een echte survival workout! Ook dit jaar weer nieuwe locaties erbij in Friesland en Groningen, ditmaal in Leeuwarden en Uithuizen.
En de sportende vakantiegangers en eilanders op Schiermonnikoog, kunnen deze zomer ook aan de slag bij ons op Schiermonnikoog. Een daverend succes!
Helaas dit jaar afscheid moeten nemen van Leeuwarden, maar wie weet zijn ze er daar in 2017 wel aan toe!

Ook ontdekken we dat de basisschool kinderen graag buiten aan het sporten willen. Voor verschillende scholen hebben we speciale KidsBootcamp verzorgd en ook in Drachten hebben we een aantal Try Out workouts gehad. Zeker iets om in 2017 verder mee te gaan!
Een aantal instructeurs vallen aan het einde van het jaar helaas af, maar gelukkig vooral om goede banen en mogelijkheden in het buitenland! Met bijna een compleet nieuw team in 2016, gaan we vol enthousiasme 2017 in!

The Future

Een nieuw top team, een goede nieuwjaarsstart en mooie doelen voor 2017.
- nieuw logo en nieuwe website
- een Buitengewoon Bootcamp webshop met bootcampkleding
- nieuwe locaties
- meer ochtend workouts (ook door de week)
- opstart kinderbootcamp
- met de leden naar sport events
201220132014201520162017